خرید سمعک

امروزه سمعک، ابزاری فراتر از یک تقویت‌‌کننده صداست! سمعک‌های جدید به‌لطف تکنولوژی به‌روز خود می‌توانند نقش هدفون، حذف صداهای اضافی، یادآور، حفاظت از گوش و ارتباط دهنده را داشته باشند. به‌دلیل تخصصی بودن سمعک و لوازم آن، پیشنهاد می‌شود حتماً قبل از خرید، با شنوایی سنج مشاوره‌ای داشته باشید تا بتوانید نوع سمعک، برند، سایز و قابلیت‌های آن را به‌خوبی بررسی کنید. خرید سمعک در تهران امروزه به‌لطف امکان خرید اینترنتی از هر نقطه ایران امکان‌پذیر است. تکنو شنوا، یکی از معتبرترین مراکز فروش سمعک است که علاوبر امکان خرید سمعک در شرق تهران به‌صورت حضوری، امکان خرید آنلاین را نیز برای مشتریان فراهم کرده است.

technoshenava-03

قیمت سمعک در مرکز شنوایی سنجی تکنو شنوا

موضوع قیمت درمورد کالای حساس و گرانی مانند سمعک، اهمیت بسیار زیادی دارد. باید بدانید که پارامترهای گوناگونی قیمت سمعک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. علاوه‌بر این پارامترها، نوع مرکز عرضه کننده نیز تاثیر مستقیمی بر قیمت سمعک دارد. از جمله پارامترهای موثر بر قسمت سمعک می‌توان به برند سازنده، نوع سمعک، ویژگی‌ها، تکنولوژی و البته سال عرضه آن اشاره کرد. انتخاب برندی که تحت پوشش بیمه‌گر شما باشد می‌تواند نقش مهمی در کاهش قیمت سمعک برای شما داشته باشد. تکنو شنوا مرکزی است که هدف اصلی کار خود را رضایت افراد مبتلا به کم‌شنوایی داشته و سعی در بازگشت آن‌ها به سبک زندگی طبیعی و به‌ دور از استرس می‌کند.

ارزان‌ترین نوع سمعک

با توجه به قیمت بالای سمعک، بسیاری از افراد به انتخاب‌های ارزان بسنده می‌کنند. حتی در میان برندهای معتبری همچون زیمنس، ویدکس و یونیترون، مدل‌های اقتصادی زیادی وجود دارد که مطابق نیاز بسیاری از افراد هستند. معمولاً سمعک پشت گوشی از نوع آنالوگ قیمت پایینی دارد. این سمعک به‌طور کلی همه صداهای محیط را بلندتر کرده و توانایی تفکیک صداها براساس بلندی را ندارد. این سمعک‌ها در بازار موجودند، ولی مدل‌های جدیدی از آن ساخته نمی‌شود. توصیه می‌شود برای سلامت بیشتر گوش‌ها، از سمعک‌های بهتری استفاده کرد. در میان سمعک‌های مختلف، سمعک‌های دیجیتال به‌عنوان گزینه‌های میان‌رده‌ای محسوب می‌شوند که تکنولوژی و کارایی آن‌ها بسیار مناسب است.

گران‌ترین نوع سمعک

سمعک‌های گران به‌وسیله برندهای مشهور تهیه و عرضه می‌شوند. سمعک‌های هوشمند وایرلس به‌دلیل بهره‌بری از جدیدترین فناوری‌های موجود در حوزه دیجیتال، قیمت بالایی دارند. قیمت این سمعک‌های خارجی بسته به برند متفاوت است. برندهایی مانند زیمنس و ویدکس این سمعک‌ها را با قیمت نسبتاً بالایی به بازار عرضه می‌کنند. سمعک‌های وایرلس کلیه اتصالات کابلی را حذف کرده و مبنای ارتباط را براساس تکنولوژی بلوتوث قرار داده است. مدارهای پردازشی در سمعک وایرلس بسیار سریع است و همین موضوع امکان ارتباط بین دو گوش به‌وسیله سمعک را فراهم کرده است. این سمعک‌ها می‌توانند مانند هدفون و هدست مکالمه‌های تلفنی باکیفیتی را ایجاد کرد. این سمعک از قابلیت تشخیص فاصله و شدت صدا بهره‌مند است. داشتن ریموت و حافظه نیز به عملکرد پیشرفته سمعک هوشمند وایرلس کمک کرده‌اند.

Rediscover the joy of sound with personalized hearing care
We're here to help you hear your best. Contact us for a free consultation

لیست بهترین برندها برای خرید سمعک

بسیاری از برندهای معتبر جهانی، تنها در حیطه ساخت سمعک و وسایل شنیداری فعالیت دارند. این برندها از جدیدترین تکنولوژی برای انتقال صدا استفاده می‌کنند. معتبرترین برندهای جهانی تولید سمعک عبارتند از:

  • ویدکس
  • زیمنس
  • اتیکن
  • یونیترون
  • فوناک
شنوایی بهتر، زندگی بهتر. تکنو شنوا، با ارائه خدمات نوین و سمعک‌های پیشرفته، به شما در ارتقای کیفیت زندگی تان کمک می‌کند.

انواع سمعک براساس شکل ظاهری

همانطور که می‌دانید سمعک‌ها شکل‌های متفاوتی دارند. این موضوع به‌دلیل تفاوت محدوده شنوایی کم‌شنوایان است تا بتوانند بهترین سمعک را به‌ توصیه پزشک خود استفاده کنند. دقت داشته باشید که علاوه‌بر سلیقه شخصی، به‌ توصیه‌های شنوایی‌سنج برای خرید سمعک دقت کنید. این وسیله الکتریکی بعضاً دارای قابلیت شارژ بوده و نیازی به باتری ندارد. به‌طور کلی سمعک‌ها را براساس شکل ظاهری به انواع زیر دسته‌ بندی می‌کنند:

  1. سمعک نامرئی
  2. سمعک داخل مجرای گوش
  3. سمعک داخل کانال گوش
  4. سمعک داخل گوشی (ITE)
  5. سمعک RIC
  6. سمعک پشت گوشی
  7. سمعک BTE UP

اگر بخواهیم سمعک‌های مختلف را از نظر نوع کارکرد دسته‌بندی کنیم می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • سمعک کودک
  • سمعک عینکی
  • سمعک استخوانی
  • سمعک شارژی
  • سمعک هوشمند
  • سمعک ضد آب
  • سمعک دیجیتال
  • سمعک آنالوگ

مزایای استفاده از سمعک

سمعک‌های قدیمی به‌دلیل عدم تفکیک صداها و صدای سوت، آسیب‌های زیادی را به سلول‌های مژکدار حلزون گوش می‌رساندند؛ اما امروزه صنعت سمعک بسیار مدرن شده‌ است. سمعک‌های جدید، هوشمند هستند و می‌توانند صداها را براساس قدرت آن‌ها از یکدیگر تفکیک کنند. به‌عنوان مثال قدرت صداهای بلند را کاهش داده و قدرت صداهای کم را بیشتر می‌کنند. سمعک می‌تواند کم شنوایان را از افسردگی و منزوی بودن نجات دهد. به‌طور کلی استفاده از سمعک مزایایی به شرح زیر دارد:

  • افزایش آگاهی و هوشیاری در محیط کار، رانندگی، جمع‌های دوستانه
  • امکان گفت‌وگو گروهی با دوستان
  • افزایش تمرکز و اعتمادبه‌نفس
  • روابط اجتماعی کارآمدتر

معایب استفاده از سمعک

با وجود مزایای زیادی که برای خرید سمعک وجود دارد، در برخی موارد که استفاده از سمعک به شکل اصولی انجام نمی‌شود، ممکن است بر مایع موجود در حلزون گوش و حتی مجاری نیم دایره تاثیرگذارد‌. سمعک، ابزار درمانی است که بهتر است با بهترین کیفیت خریداری شود. استفاده از سمعک‌های ارزان و غیراصل ممکن است عوارض زیر را به همراه داشته باشد:

  • خارش گوش
  • سردرد، صدای سوت و وزوز گوش
  • فیدبک و تداخل صداها

دقت داشته باشید برخی از متخصصان شنوایی سنجی می‌توانند با انجام تنظیمات، به‌ میزان زیادی کیفیت صداها را بهبود ببخشند.

راهکارهای مناسب برای رفع معایت استفاده از سمعک

همانطور که گفته شد، سمعک‌های آنالوگ و ارزان به‌دلیل بزرگنمایی بالای صداها، عدم حذف صداهای اضافه و کیفیت صدای مصنوعی باعث آسیب به گوش می‌شوند. بهتر است برای حذف این معایب به سراغ سمعک‌های میان رده یا هوشمند بروید. ممکن است قیمت این سمعک‌ها بیشتر باشد، اما احتمال آسیب به گوش، نویز و صدای سوت به‌طور کلی از بین می‌رود.

علاوه‌بر این خرید سمعک از مرکز‌های تخصصی می‌تواند با مزایایی همراه باشد. یکی از معتبرترین مرکز شنوایی سنجی در شرق تهران تکنو شنوا است. این مرکز مجهز به اودیولوژیست‌هایی است که شما را در خرید سمعک مناسب یاری می‌کنند.

قیمت سمعک به چه عواملی وابسته است؟

نوع برند و سال عرضه از جمله ویژگی‌هایی هستند که قیمت سمعک را مشخص می‌کنند. اما مهم‌ترین مورد تاثیر گذار، نوع تکنولوژی موجود در سمعک‌هاست. سمعک‌ها با توجه به قیمت خود در سه دسته سمعک ارزان، متوسط و سمعک ممتاز دسته بندی می‌شوند. مبنای این دسته بندی تکنولوژی‌هایی است که درآن‌ها وجود دارد. لازم به ذکر است که قیمت سمعک‌های ممتاز به‌دلیل تکنولوژی بالاتر بیشتر است. از جمله ویژگی‌های این سمعک‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سمعک پایه(ارزان): این سمعک برای استفاده در محیط‌های ساکت متناسب است. ممکن است این سمعک‌ها کیفیت صدای بالایی نداشته باشند و صداهای اضافی را نیز پخش کنند.
  • سمعک متوسط: در سمعک متوسط امکان مکالمه چندنفره برای افراد وجود دارد. این موضوع باعث می‌شود که نشستن در جمع‌های شلوغ برای افراد خسته‌کننده و با اضطراب نباشد. این سمعک‌ها در انواع متفاوتی وجود دارند و دارای فناوری بی‌سیم و مشخص کردن جهت صدا وجود دارد.
  • سمعک ممتاز: این سمعک‌ها وایرلس و هوشمند هستند. سمعک ممتاز فارغ از کیفیت صدای واضح، طبیعی و شفاف دارای میکروفن‌های جهت‌دار برای تشخیص موقعیت صدا را دارند. پردازشگرهای قدرتمند در این سمعک‌ها باعث شده که سرعت انتقال صداها به مغز افزایش چشمگیری داشته باشد.

بهترین سمعک، چگونه سمعکی است؟

بسیاری از افراد تصور می‌کنند سمعک‌ها ویژگی‌های یکسانی دارند و تنها از نظر ظاهری متفاوتند‌. علاوه‌بر شکل، کارکرد سمعک‌ها و تقویت صداهای آن‌ها متفاوت است. در اولین وهله، سمعک خوب می‌بایست متناسب با محدوده شنوایی افراد باشد. اگر این موضوع به‌درستی تشخیص داده نشود، می‌تواند آسیب‌های جبران‌‌ ناپذیری را به گوش وارد کند.

دومین مورد توجه به برند تولیدکننده، اصالت و اعتبار آن است. برند معتبر باید علاوه‌بر داشتن پیشینه و اعتبار در میان سایر برندها، بتواند مخاطب خود را بشناسد و برای انواع سلیقه و نیازها سمعک تولید کند. یک برند معتبر باید سمعک‌هایی را برای نوزادان، کودکان و بزرگسالان به‌صورت شخصی تولید کند.

همانطور که می‌دانید سمعک به‌دلیل تماس با محیط بیرونی، در معرض گرد و غبار قرار می‌گیرد‌. استفاده از سمعک‌های ضد گرد و غبار می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از ورود گرد و خاک به گوش و به خود سمعک شود. سمعک‌های باکیفیت گاهی برای افرادی که مبتلا به بیماری منیر هستند و کیفیت شنوایی آن‌ها پایین آمده است، نیز مناسب است. البته این سمعک‌ها تخصصی هستند و حتما باید با تجویز پزشک استفاده شوند. ممکن است بسیاری از افراد پس از جراحی گوش نیاز به استفاده از سمعک داشته باشند. در این راستا شنوایی سنج‌های کلینیک تکنو شنوا، مناسب‌ترین سمعک را برای شما انتخاب می‌کنند.

راهنمای خرید سمعک خوب در مرکز شنوایی تکنو شنوا

به‌دلیل ارتباط مستقیم سمعک با سلامتی گوش و مغز بهتر است قبل از خرید به مراکز درمانی معتبر مراجعه کنید. خرید سمعک کاملاً تخصصی است و باید پس از قالب گیری گوش انجام شود. معمولاً پزشکان متبحری که در کلینیک تکنو شنوا حضور دارند، در هنگام تجویز سمعک نکات زیر را درنظر می‌گیرند:

  • اندازه گوش و کانال آن
  • وسعت کم شنوایی
  • سلیقه افراد
  • سن افراد
  • قدرت شنوایی سمعک
  • داشتن یا نداشتن عفونت گوش
  • سبک زندگی و شغل فرد مصرف کننده
  • استفاده از سمعک‌های بدون نویز

پرسش پاسخ متداول

در این بخش به تعدادی از سوالات متداول در مورد خرید سمعک پاسخ داده شد. اگر سوال شما در این بخش یافت نشد، می توانید با مرکز شنوایی سنجی تکنو شنوا تماس بگیرید. کارشناسان ما با صبر و حوصله به سوالات شما پاسخ داده و راهنمایی های لازم را ارائه می کنند.

تعیین قیمت سمعک تحت تأثیر عوامل متعددی است که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به تکنولوژی و ویژگی‌های سمعک، برند و شرکت سازنده، نوع و اندازه باتری، مواد ساختاری، و امکانات اضافی اشاره کرد.

قبل از خرید، بهتر سمعک با قیمت مناسب با یک متخصص سمعک مشاوره کنید تا نیازها و ترجیحات شما را بررسی کند و بهترین برند و مدل را برای شما پیشنهاد دهد.

مراجعه به مراکز و کلینیک‌های تخصصی سمعک‌شناسی، که دارای تجربه و تخصص در ارائه خدمات سمعک هستند، می‌توانند یک گزینه خوب باشند. این مراکز معمولاً دارای تجهیزات حرفه‌ای و متخصصینی هستند که می‌توانند به شما در انتخاب بهترین سمعک کمک کنند.

وبلاگ تکنو شنوا

در این بخش می توانید از آخرین وبلاگ و مقالات علمی و اطلاعات مفید در مورد مشکلات شنوایی، تعادل و سرگیجه، راهکارهای پیشگیری و درمان آنها، معرفی جدیدترین تجهیزات و خدمات تکنو شنوا و مطالب آموزشی مرتبط با سلامت گوش و حلق و بینی آگاه شوید.

نظرات مشتریان

درخواست مشاوره رایگان

نام و شماره تماس خود را وارد کنید، تا مشاوران تکنو شنوا در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.